- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Koroptve pečené se slaninou a šalvějí
Nachystáme si 4 koroptve připravené k pečení, dovnitř každé vložíme 1/4 citronu, 2 lístky čerstvé nebo 1 špetku sušené šalvěje. Osolíme, opepříme, obalíme 2 plátky sušené slaniny se 2 lístky...
vícePizza s jehněčím a krůtím masem a cibulovou náplní
Formu na pizzu nebo dortovou formu (průměr 23 cm) potřeme olejem. Troubu zapneme na 190°C. Velké rajče zalijeme vroucí vodou, po 30 vteřinách z vody vytáhneme, odstraníme slupku a nakrájíme...
víceHovězí maso s tykví
Čerstvé hovězí maso potřeme olejem a pepřem, položíme na rošt do zapékací misky a dobu pečení přizpůsobíme podle toho, jak chceme maso propečené, na středně propečené maso asi 1-1,5 hodiny. ...
vícePizza se zeleninou
V malé misce smícháme sušené droždí a 3/4 šálku vlažné vody, po 5-10 minutách směs zpění. V prosáté hladké mouce se solí uděláme důlek, vlijeme do něj připravený kvásek, přidáme 4 lžíce...
víceVepřové maso s ovocnou (cumberlandskou) omáčkou
Vepřovou kýtu vcelku s kůží necháme 3 hodiny namočenou ve studené vodě, vytáhneme, necháme okapat a přemístíme do velkého hrnce a zalijeme vodou. K masu přidáme cibuli propíchanou 5 hřebíčky,...
víceSekaná s křupavou polevou
V míse dobře promícháme mleté hovězí libové maso, nastrouhanou bramboru a mrkev, jemně nasekanou cibuli, strouhanku, rozšlehané vejce, rajčatovou šťávu (nebo ovocné čatní), bylinkovou směs a...
víceKuře s omáčkou z hnědých žampionů
Na rozpuštěnou lžíci másla přidáme prolisovaný česnek, polovinu hnědých žampionů nadrobno nasekaných, sůl a pepř, restujeme 5 minut na prudkém ohni, dokud žampiony nezměknou. Žampiony...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele