- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Cibule s houbami a piniovými ořechy
Dva krajíce tmavého chleba opékáme v troubě předehřáté na 160°C 20 minut, na struhadle pak z chleba uděláme strouhanku (můžeme použít i mixér). Velké cibule oloupeme, odřízneme horní a spodní...
víceListové těsto s kuřecí a šunkovou náplní
Do zapékací misky připravíme pečené kuře, zbavené kostí a nakrájené na kousky, kostky šunky a okapanou konzervovanou kukuřici s paprikou. Z rozpuštěného másla a hladké mouky za 1-2 minuty ...
víceJahody s vínem a ricottou
Mandlové lupínky opekáme dozlatova v troubě předehřáté na 190°C asi 6-8 minut. Jahody bez stopek, moučkový cukr a bílé sicilské víno marsala v misce smícháme, přikryjeme fólií a jednu hodinu...
víceMoučník z drobenky s hruškami a rebarborou
Velké oloupané plátky hrušky, bez jadřince, vodu a 2 lžičky cukru smícháme, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 3 minuty, přikryté pokličkou. Pak přidáme nakrájenou rebarboru a vaříme 2-3...
víceSněhový nákyp (suflé) s exotickým ovocem
Čtyři keramické formy na bochánky vymažeme tukem, vysypeme 1 lžičkou moučkového cukru a připravíme na plech. Dohladka rozmixujeme okapané konzervované broskve, šťávu odložíme. Z granadill...
víceChlebíček s ovocem a otrubami
Sušené ovoce, otruby, práškový cukr a nízkotučné mléko smícháme v misce, přikryjeme fólií a hodinu necháme v klidu. Prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nahrubo nasekanými vlašskými...
víceZávin s jablky a zmrzlinou
Jablka zbavíme jadřince, nakrájíme na plátky a smícháme s hnědým cukrem, mletými lískovými oříšky a opláchnutými hrozinkami. Plát listového těsta položíme na rovnou plochu, potřeme tukem, s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele