- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Uzený losos v kukuřičném závitku s avokádem
Oloupané a nakrájené avokádo v misce rozmačkáme a přimícháme šťávu z 1/2 citronu. Hotové kukuřičné placky - tortily položíme na rovnou plochu, každou placku potřeme 2 lžičkami nízkotučného...
víceLoupané brambory pečené
Na 200°C rozehřejeme troubu. Malé omyté a oloupané brambory rozkrojíme na poloviny a dáme na plech s pečícím papírem. Osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Pečeme dozlatova a...
víceKaše z brambor a hrášku
Oloupané, nakrájené brambory přivedeme v osolené vodě do varu a na mírném ohni vaříme doměkka přikryté pokličkou, potom scedíme a dáme do misky. Než se uvaří brambory připravíme hrášek. Do...
vícePečené brambory s tymiánem
Na velký plech s pečícím papírem naskládáme omyté, na dílky nakrájené červené brambory i se slupkou, potřeme je olivovým olejem, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, podle chuti osolíme a...
víceBílá ryba na zázvoru a čínském zelí
Nejdříve, v nízké keramické misce, smícháme nízkotučnou sójovou omáčku, rýžový ocet, mirin, ústřicovou omáčku, sezamový olej, prolisovaný česnek, mletý zázvor a plátky jarní cibulky. Přidáme...
vícePlátky ze svíčkové se žampiony a rajčaty
V pánvi, na 1/2 lžíce olivového oleje, doměkka orestujeme plátky jarní cibulky a prolisovaný česnek. Přilijeme drůbeží vývar, rajčatový protlak, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a půlky...
víceDušená rajčata a lilek s kuřetem
Do teflonové pánve se silným dnem po zahřátí nalijeme 2 lžičky olivového oleje, přidáme plátky červené cibule, prolisovaný česnek a na rozehřátém oleji osmažíme doměkka. Přimícháme 1 lžičku...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele