- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Želé z kdoule s tymiánem
Z otřených a omytých kdoulí odstraníme stopky, zbytky kalichu a nakrájíme je na větší kousky. Semeník s jádry ponecháme, jádra obsahují velké množství pektinu, který podporuje želírovací...
víceZavařenina z cibule s rozinkami a chilli
Do hrnce dáme oloupanou a na kostičky nakrájenou sladkou cibuli, drcené chilli, opláchnuté rozinky, pomerančovou šťávu, přivedeme k varu a na slabém plameni dusíme asi 1 hodinu. Potom přidáme...
víceČatní z dýně se zázvorem
Dýni Hokkaido očistíme, omyjeme, oloupeme, rozkrojíme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky. Pokud máme malou dýni nemusíme ji loupat. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Oloupaný zázvor a...
víceZavařenina ze slív se slivovicí
Omyté, rozpůlené a vypeckované slívy nakrájíme na dílky. Smícháme s želírovacím cukrem 3plus1, suchým červeným vínem, citronovou šťávou a alespoň 12 hodin necháme v klidu. Po 12 hodinách...
víceBramboráčky se švestkovými povidly
Oloupané brambory nastrouháme najemno. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Přidáme vejce, hladkou mouku, muškátový oříšek, osolíme, opepříme a zpracujeme na těsto. Na rozpuštěném másle...
vícePovidla ze švestek s perníkovým kořením
Povidla vaříme ze sušených a čerstvých švestek. Sušené švestky asi na 1 hodinu namočíme do portského vína. Čerstvé švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Rozpůlené švestky smícháme se...
víceZavařenina ze slív s bezinkami
Omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme tmavé slívy a společně s citronovou šťávou rozmixujeme. Opláchnuté a otrhané bezinky přidáme k slívovému pyré a želírovacímu cukru 3plus1, přivedeme k varu a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele