- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Zavařenina malinová s citronovou meduňkou
Stonky citronové meduňky opláchneme a pořádně vytřepeme vodu a otrháme lístky. Přebrané a opláchnuté maliny, lístky citronové meduňky, citronovou šťávu a cukr asi 10 minut mixujeme buď tyčovým...
víceRestované broskve s broskvovo-malinovou zavařeninou
Omyjeme, rozpůlíme a osušíme broskve, odstraníme pecky. Na velké pánvi s nepřilnavým povrchem rozpustíme máslo. Rozpůlené broskve položíme rozřezanou stranou na rozpuštěné máslo a restujeme...
víceZavařenina broskve s malinami
Z omytých a rozpůlených broskví vyjmeme pecky a dužinu pokrájíme. Podélně rozřízneme vanilkový lusk a vyškrábneme dřeň; lusk i dřeň přidáme k nakrájeným broskvím, citronové šťávě a...
víceŽelé z rozmarýnu
Opláchnuté snítky rozmarýnu pořádně osušíme, aby v horkém cukru neprskaly, a otrháme je ze snítek (asi 50 g). V hrnci svaříme vodu s cukrem, asi 12 minut, cukr zkaramelizuje; dostane světle...
víceMed z broskví
Dužinu z omytých, vypeckovaných a rozpůlených broskví rozmixujeme společně s citronovou šťávou a květovým medem, přimícháme 1 balení želírovacího prostředku bez cukru, pro poměr ovoce-cukr 3:1...
víceOrientální zavařenina meruňková s pistáciemi
Omyté, rozpůlené a vypeckované meruňky smícháme s cukrem. Citron omytý horkou vodou osušíme, kůru ostrouháme a šťávu vymačkáme. Citronovou šťávu a kůru, mletý římský kmín a zelené pistácie...
víceŽelé z broskví s kakaovými boby
Dužinu omytých, rozpůlených a vypeckovaných broskví nakrájíme na větší kousky. Vodu, celé kakaové boby (ne kakaový prášek), citronovou šťávu a nakrájené broskve dáme do hrnce, zakryjeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele