- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Velech
Velech
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 179x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Velech |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 179Hovězí vývar do základních receptů
Do velkého hrnce s vodou dáme maso,kosti,všechnu zeleninu,sůl.Prudce přivedeme do varu a vaříme asi 2 hodiny.Vyndáme maso a kosti. Maso dáme stranou.Jakmile vývar vychladne sebereme a vyhodíme...
víceZeleninový vývar do základních receptů
V kastrolu rozpálíme olej /extra panenský/,přidáme všechnu očištěnou zeleninu,zakryjeme a mírně restujeme 5 minut. Přidáme pepř,bobkový list,osolíme. Přilijeme vodu,zakryjeme a vaříme asi 1...
víceRybí vývar
Do velkého hrnce dáme vodu,rybí odřezky/hlava,kosti,kůže/,všechnu zeleninu,cibuli,bobkový list,hrubou sůl a pepř,víno.Přivedeme do varu,snížíme teplotu a vaříme 10 minut.Z povrchu pravidelné...
víceZiti s cherry rajčátky,pestem a sýrem ricotta
Ziti nalámeme nakrátko a dáme vařit do vroucí osolené vody.Mezitím omyjeme a podle velikosti nakrájíme rajčátka na poloviny nebo čtvrtiny.Na velké pánvi rozpálíme olej /extra panenský/ a na...
víceBucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou
Bucatini uvaříme v osolené vodě ve velkém hrnci do změknutí. Pancettu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno a dáme restovat na pánev na olej /extra panenský/.Až zesklovatí přidáme...
víceLinguine s fazolemi fava
Vyloupané fazole dáme do mísy se studenou vodou.Překrojené stroužky česneku,rozmarýn,polovinu másla, polovinu oleje dáme na pánev a orestujeme.Jakmile začne česnek s rozmarýnem měnit barvu...
víceSpaghetti s chřestem
Od chřestu odlomíme spodní dřevnaté konce a zbytek oloupeme. Špičky odkrojíme a dáme stranou. Chřest nakrájíme na krátké špalíky. Ty vložíme na pánev do rozpáleného oleje a 5 minut restujeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele