- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Svíčkové řezy s cibulovým pyré
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli necháme na másle zesklovatět dozlatova, zalijeme vínem a povaříme 15 minut. Rozvařenou cibuli najemno rozmixujeme, propasírujeme a vmícháme nasekanou...
víceTykvové noky se šalvějovým máslem
Dužinu z tykve nakrájíme na kostky, vložíme do vymazané formy a pokapeme olejem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Tykev rozmačkáme vidličkou, vmícháme mouku, vejce, sůl a pepř....
víceSlávky se zeleninou
Slávky omyjeme pod studenou vodou kartáčem. Zeleninu očistíme, pórek a celer nakrájíme na nudličky, mrkev na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na čtvrtky. Ve velkém hrnci...
víceOkouník se smetanovou kapustou
Očištěnou kapustu rozpůlíme, vnitřní listy uvolníme od košťálu, omyjeme je, osušíme a nakrájíme na nudličky. Vložíme je do hrnce, zalijeme vývarem, uvedeme do varu a vaříme 5 minut pod bodem...
víceZelná polévka s jablky
Kysané zelí překrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme na rozehřátém oleji, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Vložíme zelí a...
víceZapečené čínské zelí s ovesnými vločkami
Omyté zelí podélně rozpůlíme a povaříme asi 3 minuty v osolené vodě. Vyjmeme, zchladíme a necháme okapat. Smetanu uvedeme do varu a vmícháme ovesné vločky. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a...
víceMrkvový koláč s gorgonzolou
Z mouky, studeného másla, 1 vejce a špetky soli rychle vypracujeme těsto. Vytvarujeme bochánek, zabalíme do fólie a uložíme na 30 minut do chladničky. Mrkev oloupeme a podélně nakrájíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele