- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Hráškové pyré
Propláchnutý hrášek podlijeme trochou osolené vody, přidáme polovinu dávky másla a dusíme doměkka. Po chvíli vše nalijeme do mixéru, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl a mixujeme na řidší pyré...
víceOříškové makronky
Z oříšků odvážíme 220g a jemně je umeleme. Bílky rozšleháme se solí a vyšleháme pevný sníh. Postupně do něj přidáváme cukr a vanilkový cukr a šleháme, až se cukr zcela rozpustí. Sníh má být...
víceCelerová remuláda
Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky - nestrouháme. Přidáme hořčici, olej, ocet, sůl, pepř a špetku cukru. Vše dobře promícháme. Do remulády můžeme podle chuti přidat trochu majonézy.
vícePřírodní řízky s paprikou
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na tenké plátky. Do masa vetřeme škrob a bílek. Očištěnou papriku nakrájíme na nudličky, oloupanou mrkev na hranolky. Očištěnou jarní cibulku rozdělíme na...
víceLedvinky Criolla
Ledvinky podélně rozkrojíme a odstraníme blány a tuk. Namočíme je do teplé octové vody, promneme a potom omýváme ve studené vodě, až zůstane čirá. Ledvinky osušíme a nakrájíme příčně na plátky...
víceGrilovaný platýz se zelenou omáčkou
Omyté bylinky, oloupaný česnek, olivový olej a estragonový ocet rozmixujeme v mixeru dohladka. Podle chuti osolíme, opepříme a mírně osladíme. Uchováme v chladu. Omyté a osušené filety z...
víceDijonské steaky ze svíčkové
Očištěné a omyté maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme a okořeníme nadrceným pepřem. Smícháme hořčici s vejci, zakysanou smetanou, moukou, oloupanou, nadrobno nakrájenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele