- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Jablkové mléko
Oloupaná a omytá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Rozmixujeme je s vychlazeným mlékem a se skořicí. Nápoj podle chuti osladíme medem a ihned podáváme.
víceHouby nakyselo
Houby očistíme, nakrájíme a osolíme. Necháme je dusit ve vlastní šťávě, až tekutina vysmahne. Potom přidáme jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na másle a houby udusíme doměkka. Nakonec pokrm...
víceBanán dušený v griotce
Máslo, šťávu z jahodového kompotu, cukr a třešňový likér prohřejeme. Do vzniklé omáčky vložíme oloupaný, napůl překrojený banán a chvíli podusíme. Dezert podáváme teplý.
víceBratislavská buchta
V míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem a 1 vanilkovým cukrem. Přidáme olej, vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vymícháme těsto, které rozdělíme na poloviny. Polovinu těsta...
víceOkurkový salát se smetanou
Salátové okurky oloupeme, zbavíme je hořkých částí, opláchneme a nastrouháme na plátky. Okurky promícháme se zálivkou z rozšlehané smetany, cukru, octa a soli. Salát uchováváme v chladu.
víceSmažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceBanány s citronovým krémem
Mléko vlijeme do kastrůlku, vmícháme žloutky, pudinkový prášek, cukr a za stálého míchání uvedeme do varu. Krátce povaříme na hladký krém. Odstavíme z plotny, přidáme citronovou kůru, šťávu a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele