- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Plátky z jeleního hřbetu s bylinkovým máslem
Očištěný jelení hřbet vykostíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme částí oleje. Necháme v chladu nejméně 1 hodinu proležet. Potom...
víceBalkánská králičí játra
Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na hranolky. Na pánvi dozlatova osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a vyjmeme ji. Do výpeku přidáme játra a za stálého míchání je opékáme...
víceKráličí játra na slanině
Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na plátky, opepříme a posypeme kmínem. Játra opečeme na pánvi na oleji, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Přidáme nakrájenou, rozškvařenou slaninu...
víceKuře plněné salámem a sýrem
Plátky sýru a kolečka salámu položíme na sebe, stočíme do ruliček a vložíme do vnitřku omytého kuřete a pod kůži na prsou. Kuře sešijeme nebo sepneme párátky, osolíme a položíme do pekáče na...
víceJátrové špízy se švestkami
Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Vypeckované sušené švestky zabalíme do tenkých plátků slaniny a střídavě s játry napichujeme na jehly. Špízy osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi...
víceChilli salát
Salám a sýr nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli na půlkolečka, uvařená vejce na kousky a očištěnou papriku na proužky. Přidáme chilli koření, majonézu rozmíchanou s octem a solí a vše...
víceTřešňová polévka s vínem
Solamyl rozmícháme v části studené vody, vlijeme do zbylé vody a 1dl nálevu z kompotu. Za stálého míchání přivedeme k varu, osladíme a vmícháme oloupané, jádřince zbavené a na kostičky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele