- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Vločkové bonbony
Ovesné vločky umeleme a prosijeme. Přidáme moučkový cukr, máslo, rum, 1 lžíci kakaa a žloutky. Vypracujeme těsto. Z těsta tvarujeme kuličky, dovnitř každé vložíme kousek vlašského ořechu. ...
víceMandlová vajíčka
V pánvi na 1 lžíci másla opražíme tence nakrájené plátky mandlí. Čokoládu rozpustíme se zbylým máslem, promícháme s opraženými mandlemi a přidáme nakrájenou kandovanou pomerančovou kůru. Vše...
víceKokosové myšky
Ztužený tuk utřeme s 1 bílkem a trochou rumu. Přidáme moučkový cukr, kokos a vše dobře propracujeme. Z hmoty tvoříme válečky, ze kterých tvarujeme malé myšky. Na povrchu je potřeme...
víceNepečené ořechové hříbky
Mleté vlašské ořechy smícháme s moučkovým cukrem a polovinou bílku. Směs dobře propracujeme. Z připraveného ořechového těsta vytvarujeme hříbky. Kloboučky hříbků namáčíme v čokoládě...
víceKrálík na fenyklu a česneku
Očištěné porce králíka marinujeme ve víně s 30ml oleje, fenyklem a trochou soli 2-3 hodiny. Maso potom vyjmeme, lehce osušíme a marinádu uchováme. Zbylý olej rozpálíme v kastrolu, osmahneme...
vícePečená kořeněná telecí játra
Očištěná telecí játra nakrájíme na tenké nudličky. Směs koření trasi zabalíme do kousku fólie a několik minut prohříváme na suché pánvi, potom rozdrobíme. Smícháme kokosové mléko, mletý...
víceMalabarský rýžový pilaf
Rýži několikrát propláchneme vodou a necháme ve vodě máčet 30 minut. V kastrolu rozehřejeme olej a dozlatova na něm osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme lehce roztlučený zelený...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele