- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Maďarské sváteční krůtí paličky pečené v zelenině
Papriky, (červenou, zelenou a žlutou), rozkrojíme, zbavíme semen i stopek, nakrájíme na proužky, oloupané brambory a velkou oloupanou cibuli na kostičky. Deset jalovcových kuliček ve hmoždíři...
víceŠvédská husa s ovocnou nádivkou
Vypeckované sušené švestky a sušené meruňky rozsekáme na kousky, vložíme do misky, přidáme hrozinky, zalijeme jablečným vínem a necháme máčet. Husu střední velikosti omyjeme a osušíme. Z okolí...
vícePiemontská krůtí roláda se špenátem
Z krůtích prsou vytvoříme plátek, který rozklepeme na stejnoměrnou sílu. Listový špenát omyjeme, nahrubo posekáme a vložíme do kastrolku. Přidáme trochu soli, lžíci oleje, zakryjeme a zvolna...
víceKřehký slaný koláč s kuřetem a žampiony
V kastrolu na másle lehce osmahneme na kolečka pokrájený pórek s nadrobno rozsekanou cibulí a prolisovaným česnekem. Poté přidáme překrojené malé žampiony, za stálého míchání je zvolna opékáme...
víceKachna na hroznech s portskou omáčkou
Střední kachnu očistíme, osolíme a opepříme uvnitř i na povrchu. Citron ostrouháme a vymačkáme. Kůru i šťávu smícháme s 50 ml portského vína. Do pekáče nalijeme vodu do výše 4 cm, přilijeme...
vícePikardské jarní kuře na estragonu
Dvě menší (asi 700 g) omytá a osušená jarní kuřátka zevnitř osolíme, opepříme. Z velkého svazku čerstvého estragonu odložíme několik snítek stranou, zbytek nahrubo nasekáme. Oloupaný česnek...
víceLotrinské kuře s pórkovou nádivkou
Nejprve připravíme pórkovou nádivku: bílou veku rozkrájíme na kostky, v misce zalijeme mlékem a necháme všechnu tekutinu vsáknout. Oloupaný česnek prolisujeme, očistíme velký pórek a pokrájíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele