- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Langusty s kapary pečené na sherry
Langusty po délce rozpůlíme a špičkou nože jim odstraníme střívka. Na větší pánvi rozehřejeme olej. Oloupaný a nadrobno posekaný česnek na něm opečeme. Česnek vyjmeme z pánve a vložíme do ní...
víceOpékaný pstruh s mandlemi
Omyjeme a osušíme pstruhy. Osolíme je, opepříme a obalíme v mouce. Na větší pánvi rozpálíme část másla a vložíme na něj pstruhy. Ztlumíme plamen a opékáme ryby z každé strany 10 minut. Na...
vícePečená treska na žampionech
Ryby omyjeme a osušíme. Potřeme je solí a pepřem a zakapeme šťávou vymačkanou z jednoho citronu. Potom je obalíme v hladké mouce. Předehřejeme troubu na 150 °C. V pánvi zahřejeme máslo a...
víceParmice opečená s citronem
Opláchneme ryby a osušíme je. Osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce. Předehřejeme troubu na 150 °C. Připravíme velkou a hlubokou pánev. Vlijeme do ní olej, rozehřejeme ho. Polovinu...
víceKalamáry dušené
Kalamáry očistíme a jejich tělo nakrájíme na kolečka. Zakapeme citronovou šťávou. Vložíme v misce do chladničky, kde je hodinu marinujeme. Ve vroucí vodě spaříme rajčata, oloupeme jim slupku...
víceTreska sušená s pečenými bramborami
Sušenou tresku nakrájíme na větší kusy a na 24 hodin namočíme. Přitom několikrát vyměníme vodu. Brambory oškrábeme a pokrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Do pekáče...
víceDušená treska se zeleninou
Oloupeme šalotku, oškrábeme brambory, mrkve a celer. Opláchneme pórek a odkrojíme z něho část u kořínků a uvadlou zelenou část. Rozpůlíme ho a nakrájíme na plátky. Šalotku rozpůlíme. Celer,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele