- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Plněná rajčata po indicku
Rajčata zbavíme stopky a vydlabeme dužninu. Nastrouháme kokosovou dužninu společně se zázvorem. Zelené chilli papričky a lístky koriandru nadrobno nasekáme. Dohromady smícháme luštěninovou...
víceIndické plněné papriky
Brambory zbavíme slupek, uvaříme a rozmělníme. Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s česnekem, zázvorem, zelenými chilli papričkami a lístky koriandru. V pánvi předehřejeme olej. Na něm...
vícePlněné karely
Karely zbavíme slupek, zbavíme je semínek a necháme 5 minut podusit v páře. Následně je odložíme bokem a necháme vychladnout. Na pánvi necháme pražit fenykl, koriandr, kmín a sezamová semínka....
víceZapékaný květák po indicku
Květák opláchneme pod tekoucí vodou a pět minut jej necháme vařit na páře, dokud nezměkne. Cibuli nakrájíme společně s lístky koriandru. Rajčata rozmixujeme. Zelené chilli papričky rozkrájíme...
víceNadívané indické okry
Okry opláchneme pod tekoucí vodou a necháme je oschnout. Okry zbavíme vršků a každý kus rozřízneme do tří čtvrtin jejich délky. V míse smícháme koriandr, chilli, garam masalu, hořčici, mleté...
víceIndické plněné lilky
Na pánvi bez oleje opražíme semínka z hořčice, následně pískavici, kmín a anýz. Rozemeleme je a smícháme s chilli, mletým mangem a solí. Lilky rozkrojíme na dvě části a každý kousek rozdělíme...
víceIndické smažené lilky
Na pánvi rozpálíme olej. Nakrájenou a oloupanou cibuli na něm řádně osmažíme, poprášíme koriandrem, červenou chilli papričkou, kmínem a nastrouhanou kokosovou dužninou. Na jiné pánvi opražíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.