- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Indické ostré jehněčí
Maso zbavíme nečistot, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Česnek, chilli, zázvor, kurkumu a mletý koriandr rozetřeme na jemnou pastu. Oloupeme a nakrájíme cibuli. Na tuku...
víceIndické kořeněné jehněčí
Maso zbavíme nečistot a na několika místech propícháme jehlou. Tyto otvory zaplníme hřebíčkem. V malé misce smícháme mleté chilli, špetku soli, zázvorovou a česnekovou pastu a vinný ocet....
víceMleté jehněčí s kořeněnou omáčkou
Tři vejce si uvaříme natvrdo. Následně je oloupeme a najemno nasekáme. Vajíčka smícháme s mletým masem. Najemno nakrájíme zelené chilli a dvě cibule, které taktéž smícháme s masem, okořeníme...
víceVálečky z mletého jehněčího
Suroviny na kofty důkladně zamícháme a odložíme je na 30 minut bokem, aby uležely. Následně kofty vytvarujeme na válečky. Na pánvi rozpálíme máslo a zalijeme jej jogurtem. Přidáme bobkový...
víceMleté jehněčí po indicku
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Osmažíme na troše tuku, dokud nezezlátne. Česnek oloupeme a utřeme. Přidáme jej k cibuli společně se všemi nakrájenými ingrediencemi (kromě hrachu,...
víceJehněčí játra na grilu
Játra zbavíme nečistot a nakrájíme na kousky. Našleháme si jogurt a smícháme jej s garam masalou, chilli, solí, zázvorovou a česnekovou pastou. Kousky jater v marinádě vyválíme a odložíme na 8...
víceJehněčí játra na kokosu
Játra opláchneme pod tekoucí vodou a uvaříme v osolené vodě. Poté je nakrájíme na kostky a odložíme bokem do původní šťávy. Červené chilli papričky necháme upéct a následně je rozemeleme s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.