- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Petuska
Petuska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 147x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Petuska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 147Bramborový koláč s uzeným lososem
Brambory oloupeme, nastrouháme nahrubo a smícháme s vejci, kyselou smetanou, moukou a petrželkou. Osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů Celsia...
víceZeleninová polévka z brambor a mrkve
Brambory a mrkev oloupeme a pokrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme brambory a mrkev a osmahneme. Zeleninu zalijeme vývarem, uvedeme do varu...
vícePolévka s brokolicí
Brokolici omyjeme, rozdělíme na růžičky a povaříme asi 5 minut v 750 ml osolené vody. Poté jí vyjmeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Vývar ponecháme. Nasucho na pánvi opražíme...
víceŠunkový koktejl
Dušenou šunku, vejce, jablko a okurku nakrájíme na kostičky, kapii na nudličky, přidáme hrášek a vše promícháme v misce. Smícháme kečup s majonézou, ochutíme citronovou šťávou, paprikou a...
víceGruntovní gurmánská polévka
Maso a slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na plátky. Ve velkém hrnci na oleji osmahneme slaninu, přidáme maso a cibuli a opečeme dozlatova. Přilijeme víno a vývar. Česnek nakrájíme na...
víceZeleninový boršč
Očistíme zelí, řepu, kořenovou zeleninu a brambory a vše nakrájíme na kostky. V hrnci na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou, přidáme rajský protlak a chvíli podusíme....
vícePolévka z křídel a pórku
V tlakovém hrnci uvaříme doměkka křídla s pepřem a solí. Poté vývar přecedíme. Mezitím si očistíme pórky, bílou část pokrájíme na kolečka, zelenou část posekáme nadrobno. Do přecezeného...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele