- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Krevety v pivním těstíčku
Ve vetší míse smícháme mouku se solí a paprikou, přidáme pivo, vejce, tabasco a worcesterskou omáčku dle chuti. Vymícháme hladké těstíčko. Krevety namáčíme do těsta a krátce osmažíme na...
víceŠvestkový kompot
Použijeme nepřezrálé švestky. Důkladně je omyjeme, necháme na sítu okapat a otrháme stopky. Rozdělíme je do sklenic. Mezitím cukr rozmícháme ve vodě, chvíli povaříme a po vychladnutí roztokem...
víceSmažený losos na chřestu s balzamikovým octem a pomerančem
Do větší pánve vlijeme polovinu oleje a rozpálíme. Vložíme omytý, osušený chřest, přidáme najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, posypeme solí. Zakryté restujeme na mírném ohni 4 minuty,...
víceTygří krevety s chilli a citronem
Nejprve smícháme citronovou šťávu, chilli omáčku, čerstvě nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, nasekaný koriandr, sójovou omáčku a med. Vložíme omyté, osušené krevety a důkladně je ve...
víceAnanas s čokoládovou vinnou pěnou
Nejprve utřeme nebo ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny. Vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu a přilijeme dezertní víno. Mísu dáme do horké vodní lázně a krém šleháme do zhoustnutí. ...
víceSmažená cibule po indicku
Cibuli nakrájíme nahrubo, nebo na kolečka a poté na rozpáleném másle zprudka cca 5 min restujeme s kořením a solí. Poté zmírníme plamen a cibuli dosmažíme doměkka. Hotovou dozdobíme nadrobno...
vícePražma pečená s okurkou a žampiony
Okurku a žampiony nakrájíme na tenké plátky. Polovinu rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Navrch dáme vykuchané ryby, posypeme je solí a pepřem. Pokapeme citronovou šťávou smíchanou s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele