- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Brambory s citronem a olivami pečené ve slupce
Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou polovinu nasekáme na kousky. Brambory omyjeme, větší rozkrojíme na poloviny, smícháme s citronovou šťávou, kousky citronu, prolisovaným česnekem a...
víceMeruňkové taštičky
Listové těsto na pomoučeném vále rozválíme na tenký plát a rozkrájíme na čtverce o straně cca 12cm. Okraje mírně zarolujeme dostředu. Tvaroh rozmícháme s mlékem a cukrem. Do každého čtverce...
víceSterilovaný salát z čerstvých hub a zeleniny
Tvrdší hříbky očistíme, omyjeme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Ochutíme špetkou soli a cca 10 minut povaříme. Po vychladnutí scedíme. Cibuli, celer a mrkev očistíme, opláchneme a...
víceSmažené placky
Smícháme mouku se solí a vodou a vypracujeme těsto. Zakryjeme vlhkou utěrkou a necháme cca 60 minut odpočinout. Poté vyválíme kulaté placičky, vložíme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova....
víceBaklava plněná čokoládou a datlemi
Nejprve si připravíme sirup. V pánvi smícháme šálek cukru, hnědý cukr, vodu, nové koření, mletý zázvor a mletý hřebíček. Zahříváme za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí. Pak ještě 1...
víceLosos v zeleninovém kabátku s olivovou omáčkou a houbovým ragú
Všechny ingredience na kabátek nasypeme do mísy a vypracujeme těsto. Rozdělíme na dvě poloviny, jednu smícháme s rajčatovým protlakem a druhou se špenátovým. Znovu důkladně propracujeme a...
víceVíno z čerstvých jahod
Zralé jahody přebereme, očistíme a rychle propláchneme vodou. Rozmačkáme, odložíme a 3 dny necháme kvasit. Poté prolisujeme a šťávu odměříme. Přidáme cukr rozmíchaný ve vlažné vodě,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele