- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Pikantní thajský salát s hovězím masem
Hovězí plátky osmahneme na pánvi na středním plameni. Krvavý steak připravujeme 4-6 minut, středně propečený 6-8 minut a well done cca 10 minut. Hotové maso necháme 10-15 minut odpočinout. ...
víceSalát á la Chiang Mai s mletým kuřecím masem
Větší teflonovou pánev nasucho rozehřejeme. Vložíme kuřecí maso a navlhčíme trochou vody. Na středním ohni restujeme za stálého míchání cca 7-10 minut. Pánev odstavíme a slijeme přebytečný tuk...
víceGrilovaná vepřová panenka a la Saeng Wa
V misce důkladně smícháme sójovou omáčku s medem. Maso nakrájíme podélně na dlouhé silnější proužky nebo na čvrtinky. Vložíme na gril rozpálený na střední teplotu, potřeme medovou směsí a...
vícePikantní kuřecí salát s kokosovým dresinkem
Kuřecí prsa bez kosti rozložíme na talíř. Potřeme rozdrceným česnekem, sójovou omáčkou a 1 lžící oleje. Zakryté necháme marinovat 1-2 hodiny. Poté zbytek oleje rozpálíme ve woku a maso na...
víceSmažený losos na chřestu s balzamikovým octem a pomerančem
Do větší pánve vlijeme polovinu oleje a rozpálíme. Vložíme omytý, osušený chřest, přidáme najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, posypeme solí. Zakryté restujeme na mírném ohni 4 minuty,...
víceDušená rýže basmati s uzeným sleděm a vejci
Rýži důkladně propláchneme vodou, uvaříme dle návodu na obalu a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a nakrájíme nahrubo. Sledě vložíme do misky a přelijeme...
víceSmažený rejnok s kaparovým máslem
Každý filet rejnoka rozkrojíme na tři stejné kousky, osolíme a opepříme dle chuti, z obou stran obalíme v mouce, přebytečnou oklepeme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a polovinu másla. Rybu na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele