- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Vepřové ve sladkokyselé omáčce na čínský způsob
Maso pokrájíme na malé kousky a vložíme do misky. Ochutíme solí, pepřem, přilijeme rýžové víno a necháme cca 15 - 20 min. marinovat. Mezitím scedíme bambusové výhonky a nakrájíme na malé...
víceGrilovaná nasolená makrela
Nejprve připravíme omáčku. V hrnci smícháme sójovou omáčku, cukr a zázvor. Přivedeme k varu a na mírném ohni povaříme cca 2-3 minut. Poté scedíme a necháme vychladnout. Na japonské ředkvičky v...
víceObalovaná ryba se sladkokyselou omáčkou
Rybu důkladně omyjeme, osušíme a z obou stran i zevnitř potřeme solí smíchanou s pepřem. Necháme cca 15 min odstát. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Z voňatky odřízneme spodní bílou část a...
víceTaštičky s vepřovou náplní
Nejprve připravíme nádivku. V pánvi rozpálíme olej a 3-4 minuty na něm osmahneme nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek a nasekaný tymián. Přidáme mleté maso, zaprášíme sladkou paprikou, za...
víceSmažené vepřové ledvinky se zeleninou
Ananas scedíme, šťávu uchováme. Maso očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Na omáčku smícháme v misce kukuřičný škrob, ananasovou šťávu, přidáme sójovou omáčku, rýžové víno, cukr, ocet a...
víceNougat glacé s kandovaným ovocem
Kandované ovoce nasekáme na co nejmenší kousky, přilijeme likér, důkladně promícháme a odložíme. Mandle nasekáme nadrobno. V hrnci rozpustíme za stálého míchání cukr a necháme ho...
vícePomerančovo-citronový sorbet
Pomeranče a citron důkladně omyjeme, osušíme, ze dvou pomerančů a citronu kostkami cukru odřeme kůru, ze všech citrusů vymačkáme šťávu. Cukr necháme rozpustit ve 1/4 litru vlažné vody, přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele