- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- paulenkova1
paulenkova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 275x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro paulenkova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1210x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 275Vanilková zmrzlina s banánem
Do hrnce dáme mléko a vanilkový lusk, přivedeme k varu, ale nenecháme vařit, hned odstavíme. Necháme 20 minut stát. Vyndáme vanilkový lusk, semínka vyškrábneme do mléka. Do misky dáme žloutky,...
víceNápoj z propolisu
Nejdříve si uděláme tinkturu. Do sklenice dáme propolis, přilijeme vodku a 3 týdny proklepáváme, aby se propolis rozpustil. Poté přes kávový filtr tekutinu procedíme, nalijeme do sterilizované...
víceAlkoholová tinktura na břišní potíže
Rozmarýn a bobkový list natrháme, omyjeme a necháme oschnout. Poté najemno nakrájíme. Nasypeme do větší sklenice a zalijeme vodkou. Uzavřeme a dva týdny každý den protřepeme. Protlačíme přes...
víceKoule z odpalovaného těsta plněné makrelou a křenem
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Do pekáče dáme papír na pečení. Těsto si připravíme tak, že do hrnce dáme vodu a máslo a zahříváme dokud se máslo nerozpustí. Přivedeme k varu, okamžitě...
víceKečup z hub
Do mísy dáme pokrájené žampiony a posypeme solí. Necháme je 24 hodin stát a občas je promíchneme. Do hrnce dáme pokrájenou malou cibuli, odstáté žampiony, hřebíčky, pepř celý, nové koření,...
víceSlávky s jablečnou šťávou a tymiánem
Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu, máslo a 4 minuty osmažíme. Vložíme bobkový list, tymián a rozpůlené šalotky a vše osmažíme dalších 10 minut. Přidáme mušle a jablečnou šťávu a při...
víceMasová jehněčí roláda s vínem
Troubu předehřejeme na 160°C. Do hrnce dáme máslo, najemno nakrájenou šalotku a osmahneme ji doměkka. Přidáme hrášek, 1 minutu orestujeme a hrnec odstavíme. Osolíme, opepříme, přidáme 1 lžíci...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele