- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- paulenkova1
paulenkova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 275x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro paulenkova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1210x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 275Džem z jahod a citronové šťávy
Z jahod otrháme stopky a dáme do větší mísy. Přelijeme citronovou šťávou a prisypeme cukr. Necháme do druhého dne odležet v lednici. Poté celou směs dáme ho hrnce a přivedeme k varu. Mezitím...
víceŠpagety s tuňákem a žampiony
Na oleji osmahneme nahrubo nakrájená rajčata přibližně 15 minut. Pak vložíme na plátky nakrájené žampiony a opékáme dalších 10 minut. Přidáme nadrobno pokrájenou bazalku, tuňáka bez nálevu,...
víceBílý muffinový chléb
Vlažnou vodu, cukr, sůl, prášek do pečiva, sušené mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.
víceZavařené limetky s chilli
Limetky, které jsme nechali přes noc namočené ve vodě, scedíme a odřízneme vršek a spodek. Nakrájíme na kousky a odstraníme jadérka. Poté je dáme do mísy, posypeme solí a necháme 2 hodiny stát...
víceBílý sladký chléb
Vlažné mléko, vodu, vejce, změklé máslo, sůl, cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.
víceSmetanová polévka se slávkami
Do většího hrnce nalijeme vodu a olivový olej, osolíme, opepříme, přidáme slávky, vaříme asi 5 minut. Slávky, které se neotevřou, vyhodíme. Potom vývar přecedíme, ponecháme si zhruba 1,2 litru...
víceTěstoviny s chřestem a hráškem
Šafrán přelijeme 2 lžícemi horké vody a necháme louhovat. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli do měkka. Přilijeme smetanu, víno, namočený šafrán, přivedeme k varu, 5 minut povaříme....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele