- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Karbanátky Lindström
Smícháme hovězí maso, žloutky, worcester, cibuli nadrobno, červenou řepu nadrobno, sůl, pepř, kapary a pažitku, nasekané, když je hmota moc hustá přilijeme smetanu. Tvarujeme karbanátky a...
víceRýžový salát se zeleninou
Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, v rendlíku zahřejeme lžíci oleje a cibuli na něm 5 minut podusíme. Přidáme rýži, minutu podusíme, poté zalijeme vodou, přivedeme k varu, snížíme teplotu,...
víceLesní plody s likérem
Zmrazené ovoce dáme do misky a promícháme. V hrnku smícháme malinový likér s medem. Medovým přelivem polijeme ovoce, opatrně promícháme a ihned podáváme.
víceŠpenátová pizza
Cibuli nasekáme nadrobno, dáme na pánev s rozpáleným olejem a smažíme asi 5 minut. Přidáme zmrazený nasekaný špenát a pod pokličkou dusíme 10 minut, aby byl rozmrazený a horký. Vmícháme do...
víceTěstoviny s rukolovým pestem
Bazalkové lístky, rukolu, česnek, piniové oříšky, parmazán, olej a sůl rozmixujeme do hladka. Vařené těstoviny, nejlépe pappardelle nebo jiné ploché, dobře promícháme s pestem a dle chuti...
víceBramborový koláč s rybízovou zavařeninou
Brambory nastrouháme, osolíme, přidáme mouku s práškem do pečiva, tuk, cukr a žloutky. Vytvoříme tužší těsto, které vyválíme na dvě placky. První přendáme na vymaštěný plech, potřeme rybízovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele