- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Bramboráky od Rýna
Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno cibuli také. Promícháme, přidáme vejce a osolíme. Plech vyložíme pečícím papírem a lžící tvoříme placičky. Pečeme v předehřáté troubě z každé strany...
víceLívanečky se skořicí
Z droždí, lžíce cukru, trochy mouky a vlažného mléka uděláme kvásek. Když vzejde, přidáme mouku, sůl, lžíci cukru, vejce a mléko. Zpracujeme řidší těsto, které necháme kynout na dvojnásobek. ...
víceČesnečka s ovesnými vločkami
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme s vločkami v osolené vodě, doměkka. Nazávěr přidáme prolisovaný česnek, rozemnutou majoránku, pepř, sádlo a necháme přejít varem. Ochutíme...
víceDomácí sulc
V hrnci s osolenou vodou vaříme koleno, nožičky a bobkový list, tak dlouho až bude maso odpadávat, cca 2 hodiny. Maso vyndáme z vody a vývar uschováme. Nakrájíme na menší kousky a smícháme s...
víceVepřová játra na cibulce
Játra očistíme a nakrájíme na tenčí kousky. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme játra, pepř, osmahneme a dusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání, doměkka. ...
víceVrstvený salát
Vejce uvaříme na tvrdo a zchladíme. Nakládaný celer, kousky ananasu a kukuřici necháme okapat. Sýr, vejce a plátky šunky nakrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. ...
vícePomerančové bonbóny bílé a černé
Pomerančovou kůru namočíme na 3 až 5 dní, každý den vodu vyměníme. Kůru vaříme doměkka. Necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky. Svaříme s cukrem, vodou, kořením a kyselinou citrónovou....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele