- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Sendvičový dort Viktorie
Ve větší míse utřeme do pěny máslo, cukr, mouku, prášek do pečiva a vejce. Vše zpracujeme na hladké těsto. Těsto rozdělíme do dvou forem o průměru 18 cm s rovnými stěnami, vyložené papírem...
víceOmáčka Melba
Želé z červeného rybízu necháme v rendlíku rozpustit. V mixéru rozmixujeme maliny na hladké pyré, přidáme želé, cukr a citronovou šťávu. Vše propasírujeme přes síto.
víceKompotová omáčka
Nektarinky a slívy zbavíme pecek a nakrájíme na dílky. Vložíme do hrnce a vaříme na mírném plameni i se šťávou asi 10 minut nebo až je ovoce měkké. Odstavíme z plotny. Přidáme cukr, koňak a...
víceSladká broskvová omáčka
Broskve z kompotu rozmixujeme s mandlovou trestí na hladké pyré. Podáváme ke zmrzlinám. Takto můžeme rovněž zpracovat maliny nebo borůvky. Ty ještě propasírujeme přes síto a dochutíme cukrem.
víceSladká ostružinová omáčka
Čerstvé nebo zmrazené ostružiny dáme do hrnce a zahříváme na středním plameni. Přidáme cukr, citronovou šťávu a za občasného míchání vaříme, až je směs horká a pění. Propasírujeme přes síto a...
víceRumové máslo
Šlehačem utřeme do pěny změklé máslo a cukr, přidáme rum a vše promícháme. Přendáme do uzavřené nádoby a necháme v chladu.
víceKoňakové máslo
Elektrickým šlehačem zpracujeme máslo a cukr do pěny, vmícháme koňak. Přendáme do nádoby a uložíme do chladu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele