- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Omáčka s oříšky praženými v cukru
V rendlíku na středním plameni smícháme všechny suroviny mimo ořechů. Přidáme dvě lžíce vody a mícháme, až se cukr rozpustí. Potom vmícháme nasekané oříšky.
víceMáslová cukrová omáčka
V teflonovém hrnci na středním plameni zahřejeme cukr, smetanu, máslo a sirup až k bodu varu za občasného promíchání. Omáčku podáváme teplou s vanilkovou nebo rumovou zmrzlinu nebo s pečeným...
víceVaječná krémová omáčka
V rendlíku na mírném plameni vyšleháme žloutky s cukrem do pěny. Postupně přidáváme mléko a zahříváme asi 25 minut za stálého míchání, až směs zhoustne. Nevaříme, směs by zhrudkovatěla! ...
víceŠlehačka s koňakem
Smetanu vyšleháme s cukrem na tuhou šlehačku. Opatrně vmícháme koňak. Podáváme s ovocem, jako ozdobu na dorty nebo zmrzlinové poháry. Pro děti volíme místo koňaku rumovou nebo punčovou tresť.
víceČokoládová omáčka ze žužu
V teflonovém rendlíku na mírném plameni necháme rozpustit všechny suroviny. Dobře vše promícháme. Teplou omáčkou poléváme banány nebo zmrzlinu.
víceČokoládová smetanová omáčka
Čokoládu rozlámeme na kousky, spolu se sirupem, smetanou a máslem ji rozpustíme ve vodní lázni. Podáváme teplou na dorty nebo zmrzlinu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele