- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Papriková polenta
Papriky omyjeme, rozčtvrtíme a zbavíme semínek. Lusky položíme na plech, slupkou nahoru a zapékáme pod grilem asi 8 minut, až se na slupce začnou tvořit puchýře. Vyjmeme a na 10 minut...
víceBramborový nákyp s tuňákem
Brambory očistíme a uvaříme v osolené vodě 25 minut doměkka. Slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Kousky rajčat smícháme s prolisovaným česnekem, kořením, solí a...
víceJezerní pstruh
Pstruha opláchneme a osušíme, odstraníme prsní ploutve. Rybu zevnitř opepříme, potřeme jednou lžičkou oleje, dovnitř vložíme 3 plátky citrónu, položíme na plát alobalu. Koktejlová rajčata...
víceCandát s bylinkovou krustou
Žampiony nasekáme nadrobno, šalotku na jemné kostičky. Ze snítek petrželky a bazalky otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu, zbytek rozsekáme. Pažitku krájíme nadrobno. ...
víceOkoun s pikantní rajčatovou omáčkou
Česnek prolisujeme a smícháme s citrónovou šťávou, kůrou, solí a pepřem. Rybí filety opláchneme, osušíme, z obou stran pokapeme marinádou a necháme 20 minut odležet. V pánvi rozpálíme 2 lžíce...
vícePlatýz se smetanovou omáčkou a estragonem
Filety opláchneme, osušíme a rozkrojíme napůl. Limetku vymačkáme, jednu lžíci šťávy si dáme stranou. Zbylou šťávou zakapeme filety a lehce osolíme. Zavineme do ruliček a každou sepneme...
vícePenne s ragú z kuřecích jater
Játra očistíme, zbavíme šlach a nakrájíme na malé kousky. Mouku smícháme se solí a pepřem, játra ve směsi obalíme. V pánvi rozpálíme olej, cibuli s česnekem (pokrájené na kostičky) v něm...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele