- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Dvoubarevné krystaly kávové
V hrnci přivedeme k varu 750 ml vody, kávu a cukr, občas promícháme. Zmírníme plamen a vaříme 5 minut. Směs nalijeme do pevné nádoby na zamrazování. Necháme vychladnout, zakryjeme, dáme do...
víceZmrzlinový čokoládový koláč
V nízké zapékací formě zpracujeme směs drcených dietních sucharů, jemně nasekaných ořechů, hnědého cukru a másla. Směs upěchujeme ke dnu a ke stěnám formy. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C...
víceZmrzlinová bomba s třešněmi
Šlehačem zpracujeme vejce a cukr do pěny, přidáme kakao, mouku, vše zpracujeme na těsto. Lžící přendáme těsto do pekáčku 23 x 33 cm, vyloženého papírem na pečení. Pečeme v předehřáté troubě na...
víceArktická roláda
V míse smícháme mouku, cukr, kakao a vše dobře promícháme. V jiné míse ušleháme vejce, směsi spojíme do hladkého těsta. Těsto přendáme do pekáčku 23 x 33 cm, vyloženého pečicím papírem....
víceAmerický jahodový koktejl
V mixéru rozmixujeme jahody s mlékem. Vlijeme do vysokých sklenic a navrch dáme kopeček jahodové zmrzliny. Pomalu přiléváme sodovku nebo limonádu až k okraji. Ihned podáváme.
víceSametové kladivo
V mixéru ušleháme všechny suroviny, nesmíme je přešlehat, aby nápoj nebyl hustý. Ihned nalijeme do vychlazených sklenic na víno a každou porci ozdobíme pomerančovým klínkem nebo spirálkou.
víceZmrzlinový dort s lískovými oříšky
Připravíme oříšky pražené v cukru: oříšky rozsekáme na hrubo. Do pánve dáme cukr, zahříváme až se rozpustí a zbarví do zlatohněda. Vmícháme oříšky, dobře promícháme a dáme vychladnout na plech...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele