- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Javorové listy
Všechny suroviny zpracujeme v mixéru. Z těsta vytvoříme kouli, zabalíme a dáme na hodinu do lednice. Polovinu těsta vyválíme na plát silný 3 mm. Tvořítkem ve tvaru listu vykrájíme lístky...
víceSladké kořeněné kuličky
V míse smícháme cukr, mouku, skořici, pepř, sodu a zázvor, přidáme hřebíček, nakrájené máslo a vejce a šlehačem šleháme, až se všechny suroviny spojí. Na každou kuličku vezmeme těsto...
víceVaflová srdíčka
Všechny suroviny dobře utřeme elektrickým hnětačem, až se dobře promísí. Vaflovač o průměru 17,5 cm rozehřejeme, do formy ve tvaru srdíčka nalijeme 2 - 3 lžíce těsta. Přikryjeme a pečeme, až...
víceSmažení motýlci
V míse utřeme vejce, cukr a 135 g mouky. Dobře promícháme, přidáme zbytek mouky a vypracujeme těsto. Zabalíme ho a dáme do lednice asi na 2 hodiny (nebo na 40 minut do mrazáku). Polovinu...
víceČokoládové amaretti
V pánvi upražíme oloupané mandle a necháme vychladnout. V mixéru smícháme mandle a polovinu cukru. Střídavě mixér zapínáme a vypínáme, až jsou mandle jemně rozsekané. Bílky ušleháme s...
víceVánoční pečivo s cukrovou polevou
Na těsto zpracujeme mouku, máslo, cukr, sirup, citrónovou šťávu a vejce. Třeme šlehačem až do hladkého těsta, zabalíme a dáme na 40 minut do mrazáku. 1/4 těsta rozválíme na plát silný 3 mm,...
víceZapékaná jablka
V rendlíku smícháme cukr, mouku a vodu. Za stálého míchání vaříme až směs zhoustne. Odstavíme, vmícháme máslo, citrónovou šťávu, skořici a muškátový oříšek. Jablka oloupeme a vyjmeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele