- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Sázená vejce (základní předpis)
Máslo rozpustíme na pánvi nebo v důlcích lívanečníku a osolíme. Vejce na ně opatrně rozbijeme, zmírníme plamen, aby se netvořily bubliny. Jakmile je bílek tuhý, vejce podáváme.
víceZelenina zapečená s masem
Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené...
vícePolévka chlebová
Rozkrájené tvrdší chlebové kůrky dáme vařit a necháme změknout v masovém vývaru, který osolíme a opepříme. Za občasného míchání necháme vařit cca 30 min. Jakmile jsou všechny kůrky rozvařené,...
víceZtracená vejce ve smetanové omáčce
Do kastrolu vlijeme vodu, osolíme, nalijeme ocet a přivedeme k varu. Do šálku vejce rozklepáváme po jednom a nízko nad hladinou vroucí vody je vpouštíme do kastrolu. Pomalým varem vaříme...
víceOmáčka smetanová sýrová
Do rendlíku dáme větší část másla, rozehřejeme je a přisypeme polohrubou mouku. Krátce mouku zasmahneme. Poté po částech a za stálého míchání budeme přilévat do jíšky čerstvou nebo kysanou...
vícePolévka z vloček a brambor
Rozkrájenou kořenovou zeleninu podusíme na másle, přidáme přebrané vločky, brambory drobně pokrájené. Vše zelijeme asi 0,25 l vody a povaříme cca 10 min. Poté přisypeme květák rozebraný na...
vícePařížská šlehačka
Kakao s cukrem prosejeme, zamícháme do smetany, svaříme a necháme vychladnout. Vychladlé uložíme do ledničky. Na druhý den smetanu našleháme a použijeme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele