- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Kuře dušené se smetanou
Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, promícháme a ihned přidáme kuře rozdělené na kousky. Kuře zprudka opečeme po obou stranách, osolíme a přilijeme několik lžic vody...
vícePikantní guláš I
Zeleninu očistíme a na struhadle nastrouháme. Cibuli nakrájíme na drobno a spolu s nastrouhanou zeleninou podusíme na másle. Přidáme očištěné a na kostky nakrájené maso, vše osolíme, opečeme a...
víceNádivka ze žemlí
Žloutky rozkvedláme v mléce, osolíme, přidáme špetku muškátového květu, na jemno nakrájenou petrželovou nať a rozehřáté máslo. Žemle rozkrájíme na kostičky a polijeme je připravenou směsí....
víceKoláč ovocný s vaječnou sedlinou
Připravíme těsto z mouky, cukru, másla a žloutků. Z těsta vyválíme plát o málo větší, než je dno dortové formy. Vložíme jej tak, aby vznikl okraj. Na koláč vyskládáme nerozmražené ovoce a...
víceTelecí řízky s česnekem a smetanou jako minutka
Maso odblaníme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem nastrouhaným na jemno a petrželovou natí. Poté je zaprášíme hladkou moukou a opečeme na rozehřátém másle po obou...
víceTelecí řízky zapečené se šunkou
Maso odblaníme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opečeme na větší části másla na každé straně zhruba 3 minuty. Poté řízky přendáme do zapékací mísy vymaštěnou zbylým máslem. Na...
víceSlepice vařená
Očištěnou slepici rozpůlíme (lépe se vejde do kastrolu), mírně osolíme a vaříme zhruba 2 - 4 hodiny. Zpočátku slepici vaříme pouze ve slané vodě, později, jakmile slepice částečně změkne,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele