- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- rot
rot / Praha 4
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 5x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro rot |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 5Košíčky z rajské zahrady a kurníku
Připravíme směs majonézy(150 g), hořčice(20 g), soli a pepře. Vezmeme omytá rajská jablka a ze spodní strany, kde není zelený konec stopky, vyřízneme dva půlměsíčky zhruba do třetiny průměru...
víceFrancouzský salát z mrkve s majonézou
Očištěnou mrkev nastrouháme na tenké proužky a smícháme s olejem, octem, pepřem, solí, na jemno nastrouhaným křenem a majonézou. Salát je vhodné podávat například jako studený předkrm.
víceFrancouzský salát z mrkve
Očištěnou mrkev nastrouháme na tenké proužky a smícháme s olejem, octem, pepřem, solí a na jemno nasekanou cibulkou. Může být přidán ještě ocet. To poznáme podle zvuku při míchání – salát by...
víceSavojská bramboračka
Nadrobno nasekáme cibuli, na jemno nastrouháme mrkev, oloupeme a na kostičky nakrájíme brambory. Také nastrouháme muškátový oříšek a nasekáme pažitku. Cibulku do růžova osmahneme na másle a...
víceCardaillská cibulačka
Na oleji a másle mírně osmahnutou cibulku, kterou jsme předem nasekali na malinké kostičky, zlehka zasypeme moukou. Následně přilijeme vodu s polévkovým kořením, solí a pepřem. Podle libosti...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.