- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- wallisova
wallisova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 54x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro wallisova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 54Conchiglie se špenátem
Špenátové listy přebereme, omyjeme, dáme chvíli okapat. Připravíme v nízkém hrnci vroucí osolenou vodu a necháme špenát blanšírovat asi 1 minutu. Přes síto ho přelijeme a prudce zchladíme...
víceFettuccine s halibutem
Filety z halibuta opláchneme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupeme a jemně nasekáme česnek. Opláchneme tymián, vytřepeme vodu, otrháme lístky od stonku. Očistíme menší...
víceŠpenátové tagliatelle s uzeným lososem
Nakrájíme na proužky uzeného lososa. Omyjeme a vytřepeme kopr, odtrháme od stonků a jemně nasekáme. Přivedeme k varu minimálně 4 l osolené vody a vhodíme do ní tagliatelle, vaříme na skus...
víceTěstovinové košíčky s mořskými plody
Přivedeme k varu alespoň 2 l osolené vody, vsypeme japonské nudle chuka soba, necháme jen přejít varem, vypneme plotýnku a přitom mícháme vidličkou, aby se neslepily. Necháme 2-3 minuty dojít....
víceCasarecce se sardelemi po sicilsku
Očistíme a oloupeme hlízy fenyklu a dáme vařit do osolené vody, dokud mírně nezměknou. Po mírné zchlazení fenykly nakrájíme na proužky. Trochu vývaru z fenyklu si schováme na později. Během...
víceCasarecce se sardelemi
Přebrané boby pečlivě propláchneme pod tekoucí vodou v sítu. Přivedeme k varu osolenou vodu v hrnci a vhodíme omyté boby, které necháme blanšírovat asi 3 minuty. Připravíme si citrónovou...
víceSpagettini s úhořem
Stáhneme úhoře, nakrájíme na kousky o průměru zhruba 4 cm. Petrželovou nať opláchneme, důkladně vytřepeme, necháme oschnout, otrháme lístky a jemně nasekáme. Oloupeme česnek s cibulí a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.