- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Portobello burger | |
---|---|
Grilovaná panenka s pikantním ananasem | |
Moqueca de camarao | |
Hovězí tataráček s okurkami | |
Snová kaše s uzeným masem a kyselými… | |
Salsa z pečených rajčat | |
Čedarový dip |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Bramborové pyré s červenou řepou
1) Šalvěj zpěníme na másle a poté ji vytáhneme a necháme na papírovém ubrousku okapat. 2) Na polovině šalvějového másla osmahneme řepu nakrájenou na kostičky. Přidáme k ní pomerančovou šťávu...
víceBažantí prsa se ciderem
Bažantí prsa rozpůlíme, abychom dostali 4 kousky masa. Každý kousek osolíme a opepříme. Smažíme na oleji dozlatova, poté vyjmeme (ale udržujeme teplé). Do pánve místo bažanta dáme...
vícePečeně na česneku
1) Maso osolíme, opepříme, přivážeme k němu tymián a orestujeme na dvou lžících másla ze všech stran. Dáme do pekáče. 2) Do pekáče přidáme plechovku rajčat, nasekaný česnek a šalotky, koření...
víceBramborové gnocchi s vepřovou pečení
1) Maso osolíme a opepříme ze všech stran. 2) Máslo necháme rozpustit na pánvi, přidáme šalotky a necháme zpěnit. Zasypeme strouhaným perníkem. Přendáme do pekáče, zalijeme vínem, přidáme...
víceCottage salát s vejci
Uvaříme těstoviny a vejce. Zeleninu nakrájíme na kostičky. Ještě horké těstoviny smícháme se sýrem Cottage, aby se trochu rozpustil. Přidáme na kostičky nakrájená vejce a zeleninu. Osolíme...
víceHusí prsa plněná fíky
Husí prsa osolíme a opepříme z obou stran. Lehce potřeme balsamicovým octem a posypeme tymiánem. Rozpálíme pánev (olej není třeba). První prso položíme kůží dolů a poklademe fíky,...
víceRýže s krevetami z jednoho hrnce
Na oleji smažíme cibuli, papriku, česnek – vše nakrájené na jemno, a chorizo nakrájené na plátky. Po 3 minutách vmícháme rýži a rajčata v konzervě. Zalijeme 500 ml vody a vaříme přikryté 12...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Portobello burger
1) Připravíme si špenátové pesto: 50 g špenátu dáme do hmoždíře a společně s pekanovými ořechy, česnekem, pecorinem, olivovým olejem a hrubozrnnou solí utřeme do pasty. 2) Připravíme si...
víceGrilovaná panenka s pikantním ananasem
1) Panenku rozdělíme na porce a prsty do ní vetřeme sůl a pepř. Grilujeme dozlatova. 2) Ananas nakrájíme na kostičky, chilli papričku najemno, obojí orestujeme na oleji. Přidáme pepř a...
víceMoqueca de camarao
1) Krevety smícháme s prolisovaným stroužkem česneku a citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat. 2) Cibuli nakrájíme najemno a opékáme na oleji spolu se zbylými prolisovaným stroužky...
víceHovězí tataráček s okurkami
1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme. 2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa. 3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou. 4) K tomu...
víceSnová kaše s uzeným masem a kyselými okurkami
1) Brambory uvaříme s česnekem a masem doměkka. 2) Okurky nakrájíme na kostičky, jarní cibulku nadrobno a smícháme je. Přidáme dijonskou hořčici a lžíci olivového oleje. 3) Brambory...
víceSalsa z pečených rajčat
1) Rajčátka napůlíme, smícháme s olivovým olejem a dáme je na pečící papír. Pečeme 10-15 minut. 2) Jarní cibulku nasekáme i s natí, smícháme ji s rajčátky, solí, pepřem a zakápneme olivovým...
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele