- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Portobello burger | |
---|---|
Grilovaná panenka s pikantním ananasem | |
Moqueca de camarao | |
Hovězí tataráček s okurkami | |
Snová kaše s uzeným masem a kyselými… | |
Salsa z pečených rajčat | |
Čedarový dip |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Štika s fazolemi a chorizem
Fazole si namočíme ve vodě den předem. Poté je propláchneme a zalijeme dvěma litry vody. Přidáme 3 stroužky česneku vcelku, bobkový list a tymián a 30 minut vaříme doměkka. Poté je odstavíme z...
vícePomazánka z uzené makrely s paprikovým salátem
Rybu zbavíme kůže a kostí a maso nadrtíme vidličkou. Smetanu vyšleháme. Rybu smícháme s nasekanou šalotku, solí, pepřem, šťávou z poloviny citronu (množství dle chuti) a nakonec lehce...
víceSabayone ze sektu
Cukr svaříme s vodou v poměru 1:1. Přidáme 100 ml sektu a žloutky a vyšleháme na vodní lázni do pěny. Želatinu necháme nabobtnat ve vodě. Zbytek sektu osladíme a svaříme. Přidáme...
víceSalát z fazolí s uzeným pstruhem
Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem. Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí. Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme...
víceCheesecake s brusinkami
Brusinky namočíme den předem do vody. Dva žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, ze dvou bílků ušleháme sníh. Mouku smícháme s práškem do pečiva a střídavě zapracováváme do pěny s mlékem a...
víceDýňový quiche s kuřecím masem
Mouku smícháme se solí a vychlazeným máslem a prsty zpracujeme na drobenku. Poté přidáme studené mléko a jedno vejce a vypracujeme hladké těsto, z kterého vytvoříme kuličku. Zabalíme ho do...
víceCibulový koláč se sardinkami
Mouku smícháme se solí a vychlazeným máslem a prsty zpracujeme na drobenku. Poté přidáme vejce a vypracujeme hladké těsto, z kterého vytvoříme kuličku (je-li třeba, přidáme 2 lžíce studené...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Portobello burger
1) Připravíme si špenátové pesto: 50 g špenátu dáme do hmoždíře a společně s pekanovými ořechy, česnekem, pecorinem, olivovým olejem a hrubozrnnou solí utřeme do pasty. 2) Připravíme si...
víceGrilovaná panenka s pikantním ananasem
1) Panenku rozdělíme na porce a prsty do ní vetřeme sůl a pepř. Grilujeme dozlatova. 2) Ananas nakrájíme na kostičky, chilli papričku najemno, obojí orestujeme na oleji. Přidáme pepř a...
víceMoqueca de camarao
1) Krevety smícháme s prolisovaným stroužkem česneku a citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat. 2) Cibuli nakrájíme najemno a opékáme na oleji spolu se zbylými prolisovaným stroužky...
víceHovězí tataráček s okurkami
1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme. 2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa. 3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou. 4) K tomu...
víceSnová kaše s uzeným masem a kyselými okurkami
1) Brambory uvaříme s česnekem a masem doměkka. 2) Okurky nakrájíme na kostičky, jarní cibulku nadrobno a smícháme je. Přidáme dijonskou hořčici a lžíci olivového oleje. 3) Brambory...
víceSalsa z pečených rajčat
1) Rajčátka napůlíme, smícháme s olivovým olejem a dáme je na pečící papír. Pečeme 10-15 minut. 2) Jarní cibulku nasekáme i s natí, smícháme ji s rajčátky, solí, pepřem a zakápneme olivovým...
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele