- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jarda
Jarda / Jirny
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Jarda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
15.11. | Jarda ohodnotil recept Bulky s Nivou |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Bulky s Nivou
Ve vlažné vodě rozmícháme cukr, droždí a 3 lžíce mouky z odměřeného množství. Necháme 20 minut kynout na teplém místě. Potom přidáme olej, nastrouhanou Nivu, prolisovaný česnek a sůl....
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 10Tuňáková pomazánka s taveným sýrem
Tuňáka vyklopíme z konzervy a smícháme s jemně nasekanou cibulí. Přidáme majonézu, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř. Promícháme a nakonec pro zjemnění vmícháme tavený sýr. Do podávání...
víceBulky s Nivou
Ve vlažné vodě rozmícháme cukr, droždí a 3 lžíce mouky z odměřeného množství. Necháme 20 minut kynout na teplém místě. Potom přidáme olej, nastrouhanou Nivu, prolisovaný česnek a sůl....
víceĎábelská rybí pomazánka
Cibuli spolu s česnekem oloupeme, nakrájíme na malé kousky, které v pánvi na rozpáleném másle zpěníme. Přidáme drobně nakrájenou zelenou papriku, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčata a...
vícePivní sýrové topinky
Nivu rozdrobíme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na něm polovinu nakrájené cibule, přilijeme pivo a přidáme rozdrobený sýr. Směs za stálého míchání...
víceJihočeská pivní pomazánka
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. V míse utřeme do pěny měkké máslo se sardelovou pastou. Pak přidáme hořčici, papriku a pivní sýr, který vidličkou rozmačkáme. Přimícháme nakrájenou...
víceSekaná s omáčkou ze zakysané smetany
V míse promícháme mleté maso s oloupanou, nasekanou cibulí, strouhankou, solí, pepřem, paprikou, hořčicí a nasekanou petrželkou. Vmícháme rozšlehané vejce a vše dobře propracujeme. Polovinu...
víceŽampionová pomazánka
Nakládané žampiony scedíme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, pažitku posekáme na jemno. Nízkotučný krémový sýr vložíme do misky, přidáme žampiony, česnek, pažitku,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
2 60 min V míse promícháme mleté maso s oloupanou, nasekanou cibulí, strouhankou, solí, pepřem, paprikou, hořčicí a nasekanou petrželkou. Vmícháme rozšlehané vejce a vše dobře propracujeme. Polovinu... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.