- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sonizna
sonizna / Brno
Hodnost: | Mám přehled (62.7% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 15.02.1990 |
Členem od: | 11.11.2015 |
Oblíbené jídlo: cokoli
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 890x | |
Komentáře k receptům: | 23x | |
Ohodnoceno receptů: | 9x | Zpráva pro sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
09.08. | sonizna ohodnotil recept Avokádový salát s kuřecím masem |
---|---|
22.02. | sonizna okomentoval recept Ostravská kapustnice |
22.02. | sonizna okomentoval recept Karlovarský dort |
22.02. | sonizna okomentoval recept Pivovarská bašta |
22.02. | sonizna ohodnotil recept Pivovarská bašta |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 7Pečené brambory na sádle
Brambory oloupeme, nakrájíme je na větší kusy a dáme do studené vody. Přidáme lžičku soli. Až se začnou vařit, necháme je vařit ještě 4 minuty, pak odstavíme a slijeme. Mezitím si při teplotě...
vícePudinkové taštičky z listového těsta
Pudink uvaříme ze 400 ml mléka a 4 lžic cukru. Listové těsto vyválíme a nakrájíme ho na obdélníčky. Rozdělíme na ně vychladlý puding a do každé taštičky přidáme i jednu jahodu. Okraje...
víceSalát z fazolí s vejcem
Vejce uvaříme natrvrdo a necháme vychladnout. Cibuli i papriku nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolemi. Přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, olivový olej, kmín a...
víceDip z modrého sýru
Nivu nastrouháme najemno, česnek utřeme. Promícháme s ostatními surovinami. Necháme aspoň hodinu odležet v lednici.
vícePolévka z červené čočky a karamelizované cibulky
Řepu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Šalotky a mrkve nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme. Spolu se skořicí a kurkumou opečeme na lžíci olivového oleje. Vaříme 5 minut a...
víceVepřové maso na žampionech
Vepřovou plec nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi na oleji. Poté je zalijeme horkou vodou tak, aby bylo maso téměř ponořené a dusíme 30 minut. Rýži...
víceVídeňská cibulka
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme ji na jednotlivé kroužky. Obalíme ji v hladké mouce a smažíme na oleji.
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Polévka rajčatová
Do vroucí vody dáme rajčata a poté oloupeme a nakrájíme na kousky. Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme rajčata a vývar, 15 minut vaříme a poté rozmixujeme. Přilijeme zakysanou...
víceOblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele