- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- angina
angina
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 222x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro angina |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 222Zelenina s čočkou
Osm lžic sušené čočky (120 g) necháme namočit dvě hodiny ve vodě. Pak vodu slijeme. Omyjeme rajčata, zbavíme je slupky a pokrájíme na kostičky. Omyjeme a očistíme mrkev a nakrájíme najemno....
víceGnocchi s hlívou ústřičnou a mozzarelou
Omyjeme velké brambory (6 ks) a vaříme je ve slané vodě asi 20 minut. Po oloupání je protlačíme přes lis na brambory a smísíme se škrobem, vejci a krupicí. Těsto osolíme a dobře vymícháme. ...
víceFrancouzská cibulová polévka 1
Troubu předehřejeme na 250 °C (plyn stupeň 4-5, horkovzdušná trouba 200 °C). Oloupanou cibuli a česnek rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky, které dusíme v teflonové pánvi na rozpáleném oleji...
víceBrambory ve slupce s křenovým tvarohem
Důkladně omyté velké brambory vaříme asi 20 minut v osolené vodě. Oloupeme ředkev a nastrouháme najemno. Omytou a okapanou pažitku a petržel nasekáme najemno. Čerstvý sýr, tvaroh, křen,...
víceMíchaná vajíčka středomořská
Omyjeme a na malé kostičky rozkrájíme paprikový lusk a rajčata. Z paprikového lusku přitom odstraníme semínka. Oloupeme a nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. Na kostičky nakrájíme ovčí sýr. ...
víceBarevná zeleninová paela
Oloupeme cibuli a česnek, nasekáme nadrobno. V hrnci rozpálíme olivový olej a a česnek s cibulí dozlatova osmahneme. Přidáme přírodní rýži, mícháme a necháme zesklovatět. Do kuřecího vývaru...
vícePolévka gratinovaná rajčatová s bazalkou
Česnek a cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Olivy vypeckujeme a také najemno nakrájíme. Z omytých rajčat odstraníme slupku a pokrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olivový olej a podusíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele