- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- angina
angina
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 222x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro angina |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 222Polévka zelňačka
Brambory uvaříme ve slupce. Uvaříme pokrájené kysané zelí i s lákem. Celozrnnou moukou rozmíchanou ve smetaně zahustíme uvařené zelí. Řádně provaříme a dochutíme solí a citronovou šťávou. ...
víceRybí filé zapečené s kyselým zelím
Porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Na polovině oleje zpěníme cibuli, na ni položíme filé a opečeme. Vymažeme zapékací mísu druhou polovinou oleje, vložíme polovinu omytého,...
víceMáslové karamely
Pokud nemáme vhodnou formu, můžeme tvarovat bonbony ručně. Vezmeme dva pečicí plechy, položíme na ně silikonové podložky, nebo alobal, postříkaný olejem ve spreji. Do rendlíku s těžkým dnem...
víceKaramely s mořskou solí
Vyložíme alobalem zapékací mísu o rozměrech 23 x 23 cm, alobal postříkáme olejem ve spreji. Do malého rendlíku nalijeme smetanu ke šlehání, slazené kondenzované mléko a přidáme lžičku mořské...
víceTvarohová pomazánka s eidamem a česnekem
Nastrouháme eidam, prolisujeme česnek, nasekáme petrželku. Vše smícháme s jemným, netučným tvarohem, s máslem, osolíme a podle potřeby naředíme mlékem.
víceMilánské rizoto s vepřovým masem
Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Orestujeme ho na oleji na zpěněné cibuli, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka. Na kostičky nakrájíme mrkev,...
víceVejce v hořčičné omáčce
Omyjeme brambory a vaříme je asi 20 minut ve slupce, v osolené vodě. Uvaříme natvrdo vejce a následně je prudce zchladíme vodou. Omyjeme a najemno nasekáme pažitku, smícháme s přírodním...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele