- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- angina
angina
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 222x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro angina |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 222Višňový džem 1
Pokyny pro konzervaci. Zavařovací hrnec částečně naplníme horkou vodou. Zavařovací sklenice, které chceme sterilizovat, uchopíme do držáků dnem dolů, dolijeme horkou, ale ne vroucí vodou tak,...
víceBanánový tvaroh
Metličkami důkladně mícháme nízkotučný tvaroh s přibližně dvěma doušky perlivé minerálky, dokud nevznikne krémová hmota. Dosladíme sladidlem, nebo cukrem dle chuti. Nakrájíme banán na plátky...
víceBramborová kaše 1
Oškrábeme a omyjeme brambory. Rozkrájíme na čtvrtky a dáme vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření slijeme, rozmačkáme a rozšleháme s vařícím mlékem, ve kterém jsme rozpustili máslo, na...
víceDušené brambory 1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka tak, aby se kostky nerozpadly. Hotové brambory polijeme rozpuštěným máslem a na...
víceLízátka žlutobílá
K výrobě lízátek podle tohoto receptu se nejlépe hodí použít formy alespoň 6 mm hluboké, průměr 5 cm. Postříkáme prohlubně velmi tenkou vrstvou oleje ve spreji, nebo je vytřeme jedlým olejem. ...
víceAvokádovo-česneková pomazánka
Oddělíme dužinu avokáda, nakrájíme ji na malé kostičky a zakapeme citronovou šťávou. Oloupeme a najemno nasekáme česnek, přidáme k avokádu. Osolíme, hodně opepříme a vidličkou vše dobře...
víceExotický mangovo-vanilkový nápoj
Oloupeme mango a vypeckujeme. Dužinu z manga rozmixujeme s nízkotučným jogurtem, podle chuti osladíme sladidlem nebo cukrem, přidáme vyškrábnutou vanilku. Přidáme citronovou šťávu a nakonec...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele