- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Anajka
Anajka
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 32x | |
Ohodnoceno receptů: | 32x | Zpráva pro Anajka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
18.05. | Anajka ohodnotil recept Krémová polévka se sýrem |
---|---|
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lehký salát s mozzarellou.
Pevné suroviny nakrájíme, přidáme ostatní přísady, lehce promícháme a můžeme servírovat s pečivem.
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 32Pečená treska s jogurtovou marinádou a bramborami
Připravíme si do misky jogurtovou marinádu: bílý jogurt smícháme se smetanou, solí, pepřem, vejcem, slunečnicovými semínky a prolisovanými stroužky česneku. Omyjeme petrželovou nať, drobně ji...
víceFrancouzské brambory s vejci
Troubu si předehřejeme na 200°C. 2 vejce si uvaříme natvrdo (vaříme je 9 minut), pak je vychladlé oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupané a omyté brambory pokrájíme na plátky. Dvě očištěné...
víceVepřové kotlety Frikassé
Vepřové kotlety u kosti a po obvodu mělce nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a v pánvi na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova opečeme. Opečené kotlety vyndáme, do tuku přidáme drobně...
víceSamsa, uzbecké pirožky s náplní ze skopového masa a zeleniny
Nejdříve v osolené vodě s celým pepřem a novým kořením vaříme na kostky nakrájené skopové maso. Asi po 90 minutách přidáme k masu velkou mrkev pokrájenou na větší kusy a čtvrtku menšího celeru...
víceChlebové závitky se šunkou
Pažitku nasekáme na jemno, křen nastrouháme, smícháme s pažitkou, sýrem, osolíme, opepříme podle chuti a odložíme zatím do lednice. Šunku pokrájíme na velmi tenké plátky, okurky podélně...
víceLoštické zapečené vepřové kotlety
Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme a v pekáči zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Odložíme stranou a na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Vrátíme...
víceSladké šišky na židovský způsob
Nejdříve si připravíme kvásek - droždí ve velké misce rozdrolíme, přidáme lžící krupicového cukru a spolu rozetřeme. Přimícháme lžíci polohrubé mouky, lžící vody a necháme na teplém místě...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 61Parmská šunka plněná tvarohem a banány
Tvaroh utřeme s mlékem, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a rozmarýnem. Dobře promícháme, jednu třetinu směsi dáme stranou. Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pažitku omyjeme. Šunku...
víceTuňákové pirohy
Do mísy dáme hladkou mouku, ocet, sůl, uděláme do mouky důlek a pomalu budeme přilévat vlahou vodu a vidličkou promícháme těsto. Pak těsto vyklopíme na pomoučený vál a rukama vypracujeme...
vícePaštika z husích jater s olivami
Omytá husí játra vložíme do mísy, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali bílý jogurt a odložíme na 1 - 2 hodiny do chladničky. Poté je vyjmeme, odstraníme blanky, omyjeme a rozkrájíme na...
víceDomácí vaječný likér
Žloutky z čerstvých vajec důkladně oddělíme od bílků a dáme je do nerezového hrnce. Žloutky smícháme s cukrovým sirupem a začneme je mixovat. Postupně přidáváme vodku, vanilku, bílek a...
víceDušené kuřecí řízky s pórkovou omáčkou
Kuřecí prsní řízky naklepeme, osolíme, opepříme a odložíme stranou. Do kastrolku dáme vařit osolenou vodu, pórky omyjeme, nakrájíme na kolečk a vložíme do vroucí vody. Po pěti minutách...
víceKrabí tyčinky v ostré omáčce
V míse smícháme na špalíčky nakrájené krabí tyčinky s nakrájeným řapíkatým celerem, očištěnými, nadrobno nakrájenými cibulkami a s nasekanou pažitkou. V jiné misce smícháme olej s chilli...
víceVelikonoční nádivka s uzenou krkovicí a kopřivami
Do mísy dáme 5 vajec, mléko, smetanu, strouhanku, sůl, pepř a mleté nové koření a prolisovaný česnek. Tyčovým mixerem směs rozmixujeme. Vařenou uzenou krkovici nakrájíme na malé kostičky....
víceOblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele