Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10010
Kategorie: Omáčky

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 413kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 25 g
24% Sodík 477 mg
41% Bílkoviny 23 g

Omáčka Gribiche postup přípravy receptu:

1

Prolisované žloutky utřeme s pažitkou (nebo s jinými bylinkami). Přikapeme olej a přidáme hořčici, sůl a pepř.

2

Do hotové omáčky zamícháme jemně nakrájené bílky.

Poznámka

Použijeme vejce uvařená natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept