Recept

Brambory dušené s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10018

Ingredience

750 g Brambory
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 911kJ
7% Sacharidy 26 g
14% Tuky 10 g
17% Sodík 336 mg
13% Bílkoviny 7 g

Brambory dušené s cibulí postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu silně vymastíme polotuhým máslem (nebo sádlem). Brambory nakrájíme na plátky a cibuli jemně nasekáme.

2

Do mísy klademe plátky brambor, každou vrstvu osolíme a posypeme cibulí a nasekanou petrželkou.

3

Nakonec vše zalijeme vývarem, poklademe kousky másla a upečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept