Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10028
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
750 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 394kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 108 mg
4% Bílkoviny 2 g

Portugalská rajčata postup přípravy receptu:

1

Rajčata krátce spaříme, zchladíme a oloupeme je.

2

V kastrole rozehřejeme 3 lžíce oleje a rajčata nakrájená na plátky na něm podusíme. Potom přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, sůl a pepř. Vše dusíme ještě 5 minut. Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

3

Podáváme s toasty nebo s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept