Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10030

Ingredience

2 ks Lilek
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
600 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 206kJ
4% Sacharidy 14 g
37% Tuky 28 g
5% Sodík 108 mg
5% Bílkoviny 3 g

Provensálské lilky postup přípravy receptu:

1

Lilky omyjeme, oloupeme a příčně nakrájíme na kolečka silná asi 1cm. Osolíme, urovnáme do mísy a necháme 30 minut odležet. Potom je poprášíme moukou a usmažíme v oleji.

2

V druhé pánvi opečeme oloupaná, na kolečka nakrájená rajčata. Posypeme je nasekaným česnekem a petrželkou.

3

Obojí zeleninu vyjmeme z oleje a smícháme.

4

Podáváme k bílému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept