Recept

Hrášek dušený po francouzsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10045
Kategorie: Ostatní

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
390 g Hrášek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,3 ks Salát hlávkový
5 ks Šalotka
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 508kJ
15% Sacharidy 55 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 226 mg
21% Bílkoviny 12 g

Hrášek dušený po francouzsku postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání.

2

Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a dodusíme. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

3

Podáváme k pečením z bílého masa a k minutkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept