Recept

Fazolky dušené s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10048
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 ks Cibule
750 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 116 kcal
Kilojoule 487kJ
5% Sacharidy 18 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 111 mg
7% Bílkoviny 4 g

Fazolky dušené s cibulí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky a na másle ji sklovitě podusíme.

2

Přidáme vláken zbavené, na šikmé proužky nakrájené fazolky, osolíme a mírně podlijeme vodou (nebo vývarem). Vše dusíme doměkka.

3

Nakonec přidáme nasekanou petrželku, zahustíme kouskem másla smíchaného s moukou a krátce povaříme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept