Jednoduchý recept

Kedlubny zapečené se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10053
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Kedlubna
1 kávová lžička Máslo čerstvé
125 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 538kJ
3% Sacharidy 11 g
10% Tuky 8 g
15% Sodík 294 mg
8% Bílkoviny 4 g

Kedlubny zapečené se sýrem postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na hranolky, osolíme je a dusíme na másle podlité trochou vývaru. Šťávu necháme vydusit, ale kedlubny nesmějí příliš změknout.

2

Zapékací mísu vymastíme máslem, vložíme do ní kedlubny a zalijeme je smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě.

3

Podáváme s toasty jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept