Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10058

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Máslo čerstvé
80 g Ovesné vločky
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 151kJ
12% Sacharidy 45 g
10% Tuky 7 g
5% Sodík 106 mg
15% Bílkoviny 8 g

Dušené ovesné vločky postup přípravy receptu:

1

Vločky na 6 hodin namočíme a potom je v téže osolené vodě uvaříme. Přidáme k nim na másle zpěněnou cibuli a nasekanou petrželku. Vše vydusíme.

2

Lžící vykrajujeme noky, vkládáme je do zapékací mísy, na povrchu pokapeme máslem a zapečeme.

3

Podáváme k bílému masu a dušené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept