Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10062
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
0,5 kg Filé z aljašské tresky
1 ks Jablka
200 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 980kJ
2% Sacharidy 9 g
53% Tuky 40 g
17% Sodík 342 mg
40% Bílkoviny 23 g

Salát z rybího filé postup přípravy receptu:

1

Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě.

2

Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový celer smíchaný s majonézou a vše lehce promícháme.

3

Salát podáváme dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept